Ayurveda consult

Waarom?

Een Ayurvedisch consult biedt een persoonlijk advies op het gebied van voeding en leefstijl, dat aansluit wat jij op dit moment in jouw leven nodig hebt. Op een zo puur en natuurlijk mogelijke manier, zodat je lekker in je vel gaat zitten, energie hebt en kan genieten van je eten en je leven. 

Soms lopen we lange tijd met (terugkerende) klachten en gaan we het zien als onderdeel van ons leven. Die klachten kunnen verband hebben met de manier van leven en eten.  

Wat kan ik verwachten?

We gaan onderzoeken wat echt bij jouw past in jouw leven op dit moment.

Tijdens een Ayurvedisch consult wordt inzicht verkregen in jouw huidige eet- en leefstijl, en hoe deze mogelijk invloed kan hebben gehad op jouw constitutie. Met die informatie wordt een persoonlijk plan gemaakt met onder andere advies op het gebied van leefstijl en voeding, die je direct in je dagelijkse leven kan toepassen. 

Intake consult

Tijdens het Ayurvedisch consult geef ik en korte introductie van de Ayurveda, waarna een uitgebreid interview volgt met vragen over je dagelijkse leefstijl, voeding, spijsvertering en eventuele klachten. Deze informatie helpt mij bij het creëren van inzicht in jouw huidige constitutie, en vormt de input voor het bepalen van een persoonlijk plan op het gebied van voeding en leefstijl, dat je aan het eind van het consult gelijk mee naar huis kan nemen. 

Vervolgconsult

Een vervolgconsult kan ik je adviseren na ongeveer twee of drie maanden. We evalueren het leefstijl- en voedingsadvies en vullen het aan waar nodig. 

 

Een Ayurvedisch consult duurt 75 minuten en kost EUR 75.

Een vervolgconsult is 60 minuten en kost EUR 60.

Consulten kunnen in persoon en online worden gedaan. 

 

Contact

Twijfel je nog of het iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of stuur een berichtje naar info@puraveda.nl

   

Prove your humanity: 1 + 3 =