Meteen naar de inhoud

Ayurveda consult

Een Ayurvedisch consult biedt een persoonlijk advies op het gebied van voeding en leefstijl, dat aansluit wat jij op dit moment in jouw leven nodig hebt om je gezondheid te onderhouden.

Jij bent uniek. Je wordt geboren met een geboorte constitutie, de Prakriti, die je je hele leven houdt. Dit is een combinatie van de drie Dosha’s: Vata, Pitta en Kapha. De constitutie op dit moment noemen we de Vikruti. Die wordt continu beïnvloed door allerlei factoren zoals je keuzes op het gebied van leefstijl en voeding, ervaringen, de locatie waar je je bevindt, emoties, de seizoenen en de tijd van de dag.

De keuzes op het gebied van voeding en leefstijl vormen de basis voor gezondheid.

Onjuiste voeding + onjuiste leefstijl = stress

Stress lijkt een onderdeel te zijn geworden van het dagelijkse leven. In 2020 had bijna 20% van de Nederlandse beroepsbevolking te maken met klachten en symptomen van burn-out.

Stress legt een enorme druk op onze gezondheid. Continu in een vecht/vlucht-modus verkeren kan leiden tot fysieke, mentale en emotionele onbalans en klachten.

Herken jij jezelf in de volgende klachten?

  • Vermoeidheid;
  • Lusteloos;
  • Weinig energie hebben (ook voor de leuke dingen);
  • Huidproblemen;
  • Slecht slapen;
  • Spijsverteringsklachten (zoals maagzuur, diarree, constipatie, opgeblazen gevoel, buikpijn, rugpijn);
  • Pijn en stijfheid op verschillende plekken van lichaam;
  • Hoofdpijn, nekpijn;
  • Opgejaagd gevoel ervaren;
  • Weinig geduld hebben, snel geïrriteerd zijn.

Ayurveda legt de nadruk op het voorkomen van ziekte. Een voedingspatroon en een leefstijl die passen bij jouw behoeften, kunnen bijdragen aan je fysieke, mentale en emotionele balans. Dat geeft je energie, maakt je weerbaar, maakt je beter bewust van je grenzen. En dat vergroot je zelf acceptatie en geeft zelfvertrouwen.

Ontdek en ervaar hoe een Ayurvedische leefstijl en voedingspatroon kan bijdragen aan jouw dagelijkse gezondheid en welzijn.

Je ontvangt een persoonlijk advies op het gebied van leefstijl, voeding, meditatie- en/of yoga-oefeningen, Ayurvedische behandelingen en -kruidensupplementen.

Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of stuur een berichtje naar info@puraveda.nl

Boek je Ayurveda consult

Een Ayurvedisch consult duurt 75 minuten en bedraagt €89,- inclusief een potje Ghee van Ghee Easy. Een mooie manier om de Ayurveda te ontdekken!

Een vervolgconsult bedraagt €35 per half uur.

Online consult

Vanaf elke plek ter wereld kan je ondersteuning ontvangen in jouw gezondheid.

Een online consult bedraag €25 per half uur.

Stuur een email naar info@puraveda.nl om een afspraak te maken.