Ayurveda

Een natuurlijke leefstijl

die ècht bij jou past

Welkom bij Puraveda

Ayurveda bevat de wijsheid voor een pure en natuurlijke leefstijl, die echt bij jou past. Deze wijsheid is uitgebreid en universeel en heeft voor ieder een unieke toepasbaarheid, in elke fase van het leven. Ik geloof dat een leefstijl en voedingspatroon volgens jouw natuur je kan helpen gezond te blijven en je bewust kan maken van je persoonlijke behoeften. 

 Laat je inspireren voor de Ayurveda in jouw dagelijkse leven. Ayurveda beschouwt ieder individu als uniek. Wat voor de een goed kan zijn, kan voor een ander een heel andere uitwerking hebben. Het is een ontdekkingsreis naar je pure zelf.

Over mij

Mijn naam is Sophia, en ik ben Ayurvedisch therapeut.

De genezende kracht van de natuur, dus ook ons zelf, dat is waar ik in geloof. De wijsheid van de Ayurveda inspireert mij hierbij elke dag. Ik ontdek, ervaar en leer hoe mijn leefstijl en voeding bij kunnen dragen aan mijn gezondheid.  

Reizen door Zuidoost-Azië en Midden-Amerika heeft mij de sterke connectie die men daar heeft met de natuur van dichtbij laten ervaren. Zo kwam ik op het pad van de Ayurveda. 

Jij hebt het vermogen in je om gezond te zijn. Ik kan je helpen een gezonde leefstijl te creëren, die aansluit op wat jij nodig hebt op dit moment, op basis van de Ayurveda. 

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier onderaan deze pagina of mail naar info@puraveda.nl.

Aanbod

Ayurvedisch consult

Hoe blijf je gezond? Wat heb jij daarvoor nodig? Dat is voor iedereen anders, volgens de Ayurveda, want die beschouwt ieder als een uniek verschijnsel. Daardoor kunnen dezelfde ervaringen op ieder een andere uitwerking hebben. 

Loop je al een tijdje rond met (een) fysieke klacht(en), zoals een verminderde of onregelmatige spijsvertering, buikpijn, hoofdpijn, rugpijn, slecht slapen, vermoeidheid, vochtophoping, huidproblemen, menstruatieklachten? Ervaar je regelmatig mentale klachten zoals angst, stress, bezorgdheid of spanning? Wil je een gebalanceerd dieet, maar ben je moe van calorieën tellen? 

De Ayurveda kan je helpen te ontdekken wat echt bij jou past en wat niet, op het gebied van voeding, leefstijl, yoga en adem. Met aanpassingen in voeding en leefstijl kun je zelf al heel veel doen. Daarnaast kan door middel van Ayurvedische behandelingen nadruk worden gelegd op het reduceren van een specifieke klacht. Ook kunnen Ayurvedische kruidenpreparaten worden geadviseerd. 

Ervaar zelf hoe jij een gezonde leefstijl kan volgen op een natuurlijke wijze. Ontdek en leer wat echt bij je past. Kom langs voor een consult. Tijdens het consult gaan we uitgebreid in op jouw dagelijkse leefstijl en voeding, eventuele klachten en ervaringen. Aan de hand van jouw verhaal maak ik een persoonlijk plan, met advies voor jouw dagelijkse leefstijl en voedingspatroon, eventuele Ayurvedische (reinigings-)behandelingen en kruiden. Het consult duurt 75 minuten. 

Neem vrijblijvend contact op of mail naar info@puraveda.nl.

Consulten kunnen zowel in persoon als online worden gedaan. 

Behandelingen

Ayurveda kent diverse behandelingen die in combinatie met een passende leefstijl en voeding kunnen bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid en het reduceren van klachten. 

Tijdens het consult bespreken we welke behandeling(en) dit zijn.  Voor een overzicht en meer informatie over de behandelingen die ik uitvoer, klik op onderstaande button. 

Contact

Vraag een gratis intake aan van 15 minuten door onderstaand formulier in te vullen of mail naar info@puraveda.nl.

En ontdek tijdens dit gesprek gelijk hoe Ayurveda jou kan helpen met jouw dagelijkse gezondheid en welzijn. 

  • Loop je al lang met een bepaalde klacht rond, mentaal, emotioneel of fysiek? 
  • En/of wil je aan je gezondheid werken, maar weet je niet goed hoe, waar te beginnen (en dit vooral vol te houden)?
  • Ben je benieuwd hoe je in balans kunt komen op een natuurlijke manier? 

Tijdens dit gesprek zal ik je antwoord geven en ben je vrij om te bepalen of je door wilt gaan. 

Prove your humanity: 1 + 1 =

Volg @puraveda_ayurveda op Instagram