[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”Welkom bij Puraveda” main_heading_margin=”margin-top:5%;margin-bottom:5%;”][/ultimate_heading][vc_column_text]

De passie voor een pure eet- en leefstijl heeft mij op het pad van Ayurveda gebracht. Op reis in Zuidoost-Azië en Midden-Amerika heb ik de sterke connectie die men daar heeft met de natuur ervaren.  

In India heb ik een leefstijl volgens Ayurveda en Yoga intensief kunnen meemaken. Dit heeft mij geïnspireerd voor mijn leven. 

Ayurveda inspireert mij om elke dag op een zo natuurlijke en gebalanceerd mogelijke wijze te leven. Het mooie aan Ayurveda vind ik dat deze kennis zo uitgebreid en universeel is en voor iedereen een unieke toepasbaarheid heeft, op elke fase van het leven. 

Ik kan je helpen met leefstijl- en voedingsadviezen om een gezonde leefstijl te creëren die aansluit op wat jij nodig hebt op dit moment.  Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via onderstaande button of mail naar info@puraveda.nl.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Contact” style=”custom” custom_background=”#f28555″ custom_text=”#ffffff” shape=”round” align=”center” link=”url:%23contact|||” css=”.vc_custom_1551097268235{margin-top: 5% !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]